KLASSISK MODERNISM
MED KVALITET

Futura tar sin utgångspunkt i långsiktig hållbarhet och kvalitet med en serie byggnader som uttrycker variation genom ett smakfullt utnyttjande av gedigna fasadmaterial som slaget tegel, trä och stora glaspartier.

Tanken är att Brunnshög ska bli Lunds grönaste urbana stadsdel med ett flertal parker, grönytor och växtlighet. Dessutom levererar takets solceller energi som gör huset självförsörjande vad gäller den gemensamma elförbrukningen.

Som ett utropstecken finns den gemensamma takterrassen med ett växthus där man kan koppla av och njuta av utsikten över hur det nya Lund möter den skånska slätten.

LÄGENHETER

52

RUM & KÖK

1–6

BOYTA

34–169 m²

PREL. TILLTRÄDE

2020

Ljusa lägenheter
med öppen känsla

Interiört har lägenheterna i Futura en hel del gemensamt, oavsett vilken storlek du väljer. Alla lägenheter har hall och är genomgående med raka siktlinjer där stora fönster släpper in rikligt med ljus. Samtliga lägenheter har också öppna och sociala planlösningar med centralt placerade kök.

Utöver detta har dessutom alla lägenheter balkong, fransk balkong eller uteplatser och topplägenheterna har takterrass. Allt andas gedigen kvalitet och modernitet, från entréernas digitala infotavlor till de tre interiöra designlinjerna som förstärker varje lägenhets personliga uttryck.

Lummig
innergård

Området får en stadsmässig kvartersindelning och Futura har en lummig och inbjudande innergård med uteplatser, stort gemensamt bord, lekytor och miljörum. De större lägenheterna har förråd i källarplanet. Här finns även en bil- och cykelpool med cykelparkering och verkstad som del i det gröna tänket.

Emma Johansson

fastighetsmäklare

0763-10 96 03

emma.johansson@fastighetsbyran.se