VÄLJ MELLAN TRE DESIGNLINJER:
BROOKLYN, STOCKHOLM
ELLER MILANO

Genomgående standard i Futuras samtliga lägenheter är induktionshäll, vita släta innerdörrar och mattlackad trestavs ekparkett. Självklart kan du även göra vissa tillval, liksom välja olika delar av de olika inredningsstilarna.

Dessutom är det enkelt att få en inredning att trivas i när du flyttar in i Futura. Vi har tagit fram tre eleganta och trivsamma inredningsstilar med lite olika karaktär: Brooklyn, Stockholm och Milano.

Brooklyn

Vi börjar i hallen, där man möts av ett entréparti med ljusgrått klinkergolv (30×30) som komplement till ekparketten. Köket har ljusgrå köksluckor, handtag i rostfritt och öppna hyllor istället för överskåp. I övrigt präglas köksinredningen av en ljusgrå bänkskiva i laminat och liggande vitt blankt kakel (20×10) med svart fog, lagt i förband. Vitvarorna är rostfria liksom den synliga spiskåpan. Badrummet har ljusgrå klinker (10×10) och stående vitt matt linjerat kakel (20×30). Även kommoden är vit med slät lucka. Bänkskiva i kontrasterande ljusgrå laminat och duschväggar av klarglas.

Milano

Ett entréparti med ljusgrått klinkergolv (30×30) kompletterar ekparketten i hallen. Köket har mörkgrå köksluckor och mörkgrå överskåp med knoppar i mässing. I övrigt präglas köksinredningen av en mörkgrå bänkskiva i laminat och liggande vitt och blankt kakel (20×10) lagt i förband. Vitvarorna är rostfria liksom den inbyggda spiskåpan. Badrummet har mörkgrå och linjerade klinker (10×10) och stående vitt matt och linjerat kakel (20×30). Även kommoden är vit med slät lucka. Bänkskiva i kontrasterande mörkgrå laminat och duschväggar av klarglas.

Stockholm

I hallen möts vi av ett entréparti med ljusgrått klinkergolv (30×30) som komplement till ekparketten. Köket har vita köksluckor, handtag i rostfritt och vita överskåp. I övrigt präglas köksinredningen av en bänkskiva i eklaminat och liggande vitt, matt och linjerat kakel (30×10). Vitvarorna är vita liksom den inbyggda spiskåpan. Badrummet har ljusgrå och linjerade klinker (10×10) och stående vitt matt och linjerat kakel (20×30). Även kommoden är vit med slät lucka. Bänkskiva i kontrasterande ljusgrå laminat och duschväggar av klarglas.

Emma Johansson

fastighetsmäklare

0763-10 96 03

emma.johansson@fastighetsbyran.se